Szállás

 

Vendégszobáink újak, melyek kialakításánál elsődleges szempont volt a maximális kényelem.Rendelkezünk két lakosztályal.Amit még fontos tudni rolunk a család is a panziónál lakik az első felében teljesen külön bejárattal,a lakosztályok is külön bejárattal  vannak a vendég kulcsot  kap a lakosztályhoz és a kapuhoz amig ott tartózkodik.

     A lakosztályok a következő képpen vannak felépitve:

 Az első tartalmaz egy szobát dupla ágyal ,konyhát és kádas fürdőszobát.A konyhai részen van egy körkanapé kihúzható pot ágyként szolgal szükség esetén még 2 személynek.

 A második lakosztály összetevödik két szobából van hozzá egy konyha és külön bejárattal tusoló és Wc.Itten 4 személyt esetlek meg 1 személynek pot ágyat tudunk biztositani .Panzionk akadálymentesített, egy  szobát mozgássérült vendégeink kényelmének biztosítására alakítottunk ki.

 

 

 

A szobák tartozéka a tv-készülék és a dvd-lejátszó valamint az internet-hozzáférés (wireless kapcsolat). Udvarunk ékessége egy szép, hagyományos kemence mely lehetőséget teremt arra, hogy a vendég részt vehessen a házikenyér sütésében foszlós kalács vagy kürtöskalács készítésében. Esténként az udvaron is elfogyasztható a közösen készített bogrács vagy a helyi ételspecialitásnak számító miccs. A helyi sajátosságoktól idegenkedő vendégeink is megtalálhatják kedvenc ízeiket, rostélyon sült húsok formájában, szalmakrumplival kísérve.
Gépkocsival érkező vendégek részére az udvaron adott a parkolási lehetőség. A szállástól 5 percnyi sétárara télen is nyitva tartó fedett uszoda szolgálja a felfrissülést.
A város földrajzi helyzetének köszönhetően lehetőség nyílik csillagtúrák szervezésére is. Székelyföld elkápráztató szépségei gyakorlatilag karnyújtásnyira esnek, bármilyen irányba induljunk.

                                   ARAINK

 

  • Egy szemelynek..................60 lei 
  • Ket szemelynek...................80 lei
  • Apartman  ........................120 lei
      
      1o% kedvezményben részesül a kedves vendég ha autóbiztositását a TRANSILVANIA  BROKERNÉL köti meg (vagy  helyszinen a GYöngyvér Panziónal is megkötheti) és felmutatja   érvényes hűségkártyáját.

Megjegyzés: A Gyöngyvér panzió fenntartja a jogot, hogy az árak előzetes értesítés nélkül módosíthatóak. A Gyöngyvér panzió nem garantálja a jelen honlapon közzé tett információ naprakészségét, pontosságát és teljességét, vagy azt, hogy az bármikor elérhető.

 
 

   Kapcsolatfelvétel

My Yahoo Status
هيولای تبليغات

Oldalainkat 7 vendég böngészi
Copyright © 2019 Gyongyver panzio